Ihanaa ehdin eilen illalla hydrpbiciin. Oli sopivan vauhdikas ohjaus. Ihan hiki virtasi. Niin ..in  hiki virtasi,  vaikka se tuntuu ehkä vähän hassulta ajatella että vedessä hiki virtaa. Tehtiin tosi hyviä vatsalihas liikkeitä. Altaalla oli aika vähän porukkaa. Sai jopa  kellua altaassa ihan rauhassa. Ai mikä nautinto ja poreallas siihen päälle. Sai leikkiä vedessä kuin pieni lapsi vailla huolen häivää.
Hyvän olon tunne tuntui vielä aamulla onnellisuutena, siitä kuinka fiksua väkeä vaan liikkuu aamuisin ja iltaisin täällä Etelä-Pohjanmaan teillä. Väistetään ja annetaan tietä kun huomataan, että esim. traktori on "tukkimassa" tietä. Seinäjoella "moottoritiellä" väistin 4 rekan letkaa, jotka rampista nousivat 19:sta. Enkä minä ollut tosiaankaan ainoa tilan antaja. Pohjalaistenhan pitäsi olla joustamattomia jäyhiä ihmisiä, joidenka kuuluisi pitää oikeuksistaan kiinni, vaan eipä siltä tunnu.
Kiitos teille kaikille aamuisin ja iltaisin kanssani matkaajille. Ajat sitten kanssani myötä tai vasta virtaan. Huomioidaan muita ja ajellaan varovasti.