Mihin taas on aika vierähtänyt. Huomasin, että edellinen kirjoitukseni oli elokuulla.Tällä hetkellä istun keittiön pöydän ääressä ja odotan "innolla" huomista leikkausta.

Lokakuun 30. mökiltä talvi tulee.

Tammikuulla kaaduessani katuun, vasen olkapää otti itseensä ja alkanut ilmoitella itsestään aina vaan enenevästi. Olisin lokakuulla päässyt jo leikkaukseen, mutta siirsin sitä mahdollisimman myöhäksi tälle vuotta, töiden vuoksi. (Meillä oli hieman kovat tavoitteet tälle vuodelle ja laman vaikutus tai joku muu latisti työmääriä.) Minun onnekseni asuinkaupunkini korvaa työelämässä oleville olkapääleikkauksen yksityisellä puolella, ainakin tässä minun tapauksessa, siksi leikkaus on suoritettava tämän vuoden puolella, kun maksusitoomus on voimassa ainakin tämän vuoden.

Jouluhan tässä menee pilalle kovien kipujen vuoksi, mutta se on sitten muistoissa se joulu kun vasen olkapää leikattiin

Sydämen puolella on mennyt hyvin. Mitä nyt olkapään kivut vähän heikentää vointia. Vihlaisut tuntuvat sydämessä asti.

Ystäväni menehtyi elo-syyskuun vaihteessa, syyskuussa enoni ja serkun entinen vaimo. Syksyn menetyksiin kuuluu vielä pikkuserkkuystäväni isä. Tuli taas eteeni sellainen suruputki.

Synttäreitäkin on vietetty tämä juhlistaa tanhuporukan 2 henkilön täysiä vuosikymmeniä.

Sikaflunssalta olen säästynyt, samoin perheeni. Itse sain sikapiikin oikeaan käsivarteen ja tavallisen flunssapiikin vasempaan käsivarteen. Otin sen lähinnä siksi että pysyisin terveenä leikkaukseen.

 

Sikapiikki käsivarsi.

Syksyn harrastuksissa on ollut digikamerakurssi siis taas. Liikunta puolella tanhut, taiji ja hydrobicki. Taijin ja hydron jouduin lopettamaan vasemman olkapään takia.

Tässä oli vähän kuvausta olostani siis sillai vähän niin kun pressallakin, mutta mulla vaan sellainen osavuosikatsaus.

Nyt taitaa olla aika siirtyä katselemaan, josko vaikka nukkumatti tulisi käymään.

17.11.2009 

Leikkaus tehty ja kotona ollaan. Sairaslomaa 7.2.2010.