Itsenäisyyspäivä 2008; Huono päivä, kinaa miehen kanssa heti aamusta. Sain itseni kiihtymään ja niin oli suihkenitro jo käytössä ennen aamupalaa ja -lääkkeitä, jouduin menemään petiin rauhoittumaan. Mieheni lähti töihin ja oli niin huolissaan, että soitti n. tunnin päästä, kysyen pärjäänkö yksin kotona :)  Positiivistä tässä asiassa oli, että annoin myös sanallista palautetta miehelleni, ehkä ajattelemisen aihettakin. On nyt jo 3 kertaa puristellut mattotkin. Itsenäisyyspäivän aamu meni lepäillen. Iltapäivällä sain imuroitua ja matot laattiaan. Paistoin vähän torttuja valmiiksi muotoilluista, siis lisäsin vain hillon. Nukuin vielä vähän päivälläkin, mutta illalla jaksoin jo etsiä jouluvaloja. Aloitin myös joulukorttien kirjoittamisen.  Koirien ruokkimisen ja tulien sytyttämisen aikaan tein jopa pienen kävelylenkin. Lämmin kiva ilma.2133850.jpg

Sunnuntaina miehellä oli taas töitä. Itselläni oli taasen maalauspiiri päivä muutenkin hyvä. Vietimme maalauspiirin tämän vuoden "pikkujoulua" eli maalasimme joulukortteja. Poika vei yhden koiristamme itselleen. Kylmän tuntuinen päivä asteita ei ollut paljoakaan.

Maanantai oli työpäivä, muodostui taas aika pitkäksi. Kotona olin taas aivan naatti. Onneksi toteutan tämän minun osasairaslomani olemalla töissä vain joka toinen päivä, muuten olisin varmaan joka päivä täyden päivän töissä. Meillä töissä on tähän aikaan vuodesta hieman kiirettä. Kylmä viima ulkona.2133851.jpg

Tiistaina voin suhtkoht hyvin. Olkkarin ikkunaverhot sain lopulta tänään vaihdettua. Kävin katsomassa ystävääni terkkarissa. Hänelle tehtiin tänään ensimmäistä kertaa veritankkausta. Kiitos teille kaikille A+ luovuttajille. Ekapussin jälkeen tippaan vaihdettiin taas antibiotti. Huomenna veritankkausta jatketaan, niin hänen hb:n nousee jo ehkä 100. Solumyrkkyjen anto siirretty huomisesta, tulevaisuuteen. Päivä lämmin, mutta vetinen. Lumi suli.

2133852.jpg Kuvat itsenäisyyspäivän iltalenkiltä.

Illalla kävin kummityttöni nimppareilla. Satoi hieman vettäräntää illalla. Onnittelut eilisestä teille Anna, Anne, Anni, Anu, Anneli, Annikki, Annika ja Annukka.

Huomenna on sitten taas työpäivä.