Sunnuntai  1.3.  Ihana keli ulkona tein kuvausretken joelle. Ihana kävelylenkki.  Illalla tanhuharjoitukset. Kuulin suru-uutisen eläkkeellä oleva työkaveri oli päässyt matkansa päähän. Onneksi hänen kipunsa on nyt poissa.

Maanantai 2.3. Jalkaa särkee joka askeleella. Portaissa laskeutuminen hankalaa. Polven päälle ei voi yhtään laskea painoa.

Tiistai 3.3. Vaasan keikka,  vähän jännitin kuinka selviän päivästä, sillä Vaasan keikalle ei oltu järjestetty ruokailua. Jäin bussin kyytistä jo Ylistarossa osan porukan kanssa. Söimme Ylistarossa hyvän aterian. Klo oli jotain 13:30.

Keskiviikkona 4.3 Oli sitten yksikkökokous. Illalla saatoin entisen työkaverini talvihautaan. Saatossa oli valtavasti väkeä.

Torstaina 5.3. Fysikaalinen, jalkaa tutkailtiin, saattaisi olla jotain korjattavaa polvessa.

Perjantaina 6.3. Aika ortopedille. Käynti oli minulle pettymys. Minusta tuntui, ettei hän ottanut minua vakavasti. Lääkärin aikaakin sain odottaa toista tuntia Kirurgikeskuksessa. Lääkärin mielestä minulla on vain ylipainoa ja huonot jalkalihakset. Jumppaa vain.  Mitään muuta häneltä en saanut kuin laskun. No toivottavasti hän on oikeassa. Ihmettelen vaan jalkalihasteni huonoa kuntoa, kun aina testeissä esim. kyykky testeissä olen tehnyt täydet kerrat.

Illalla tanhuharjoitukset. Tanhu”mieheni” synttäreitä varten. Säästelin jalkaani.

Lauantai 7.3. Synttärit yhrenlaasen mieheni synttärit. Tanhusin vain yhden tanhun. Synttärikalu, kun halusi olla synttäreillään juhlittavana, eikä esiintyjänä. Yhden tanhun hän myös tanhusi. Tanhut meni muiltakin melko mukavasti.

Sunnuntai 8.3. Naisten päivä. Illalla tanhuharkat.

Tiistaina 10.3. Vietin laatuaikaa poikani kanssa. Kuljimme työmatkat yhdessä Seinäjoelle. Hänellä on kurssi Seinäjoella. Lehdestä luin ikävän uutisen ystäväni miehen veli oli kuollut keskussairaalan kanttiiniin, tarkastuskäynnillään.

Keskiviikkona 11.3. Silmänpohja tutkimus.

Perjantaina 13.3. klo 12.00 Kävimme siunaustilaisuudessa Kauhavalla. Mieheni sedän vaimon siunaustilaisuudessa. Siunaustilaisuus alkoi komeasti kappelissa. Lentolaivue teki ylilennon kappelin ylitse. Olihan talvisodan loppumisen muistopäivä. Oli siinä ääntä, kun arkkua kannettiin kappeliin.

En ehtinyt eläkkeellä olevan työkaverini siunaustilaisuuteen klo 13.00 Lapualle. Samoin kävi 2006, kun toisen eläkkeellä olevan työkaverin hautajaiset olivat, minulla oli silloinkin toiset hautajaiset.

Lauantaina 14.3. Kävin kaunistautumassa kampaajalla uusi väri ja hiusten leikkaus.