Olen väsynyt niin väsynyt. Tämä päivä on ollut tosi raskas. En jaksa oikein mitään. Oikea etusormi on taas paisuksissa, niin kuin 2 vuotta sitten. Ehkäpä  se on sitä kihtiä, kun olen  syönyt useana päivänä katkarapusalaattia ja vielä maksamakkaraakin.

Aamulla olin hammaslääkärissä tarkastuksessa jo klo 8.00. Reikiä ei onneksi ollut. Hammaskiven hinkkausta kyllä on, aika suuhygienistille meni joulukuulle.

Iltapäivällä kävin vielä leikkauttamassa hiukseni, ettei päivä aivan hukkaan ole mennyt. Parturissa kuulin myös huhun, että yksi serkuistani olisi saanut sydäninfarktin viikonloppuna.

     2054746.jpg 

Eilen kävin katsomassa ystävääni, oli päässyt pois keskussairaalasta ja on nyt paikkakuntamme terveyskeskuksessa.  Hän saa antibioottikuurin suoraan suoneen, jonka jälkeen hän pääsee kotiin ennen hoitojen alottamista. Ruoka maistuu ja pysyy sisälläkin. Painokin oli noussut jo 1,5 kg viime viikosta, ehkä piakkoin voidaan syöpähoidotkin aloittaa.

2054746.jpg

Yksi naapurini on myös toipumassa rintasyövästä. Sai juuri terveen paperit. Pääsi onneksi leikkauksella ja sädehoidolla, kun kasvain oli vielä pieni ja vaaraton.