Ensimmäisen varsinaisen osasairaslomapäivän aloitin leppoisasti. Oleilin aamun. Posti toi sitten yllätyksen. Kelalta tuli kirje, jossa kehotettiin haketumaan kuntoutukseen. Pitäähän sen hakemuksen tehdä, mutta minne, kun kirjeen perusteella saisin itse ainakin toivoa ajankohdan ja paikan.

2082285.jpg Joku teki työtä ruokansa eteen .

Nyt kysyisinkin teiltä rakas lukijakuntani mitä mieltä olette ja miten olette kokeneet ko. paikat. Asialla vähän kiire hakemuksen pitäis olla Kelassa jo 1.12.2008.

  • Terveyskylpylä Ruissalo/Sunborn Saga Oy:stä
  • Kruunupuisto Oy:stä Punkaharjulta
  • Kyyhkylä-säätiöstä Mikkelistä
  • ODL Terveys Oy/Kuntoutus Oulusta
  • Kuntoutuskeskus Pääskysenpesä Ilomantsista, on tosin ehkä liian kaukana
  • Härmän Kuntoustus Oy Ylihärmästä, on ehkä liian lähellä
  • Kuntoutus Peurunka Laukaalta, olen ollut siellä Tykyssä

2082298.jpg Jää ei vielä kantanut.

Torstai oli muutenkin aivan ihana päivä. Kävin jokilenkillä. Aurinko paistoi ja lämmitti ihanasti. Pakkasta oli ehkä 5 astetta. Lenkille tuli pituutta kaikkiaan n 4,5 km. Aikaa meni vähän toista tuntia.

2082303.jpg Oli lenkillä muitakin.

Lenkin päätteeksi kävin katsomassa ystävääni. Oli iloisella mielellä kotona. Oli jaksanut laittaa itselleen ruoankin ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin. Nauttinut ihanasta aurinkoisesta talvipäivästä kotipihalla. Keskiviikkona oli käynyt Seinäjoella keskussairaalassa. Hoidot voidaan aloittaa Seinäjoella 3 viikon päästä.

2082304.jpg Ilma oli raikas

Eilen perjantaina olin sitten ekan oikein kunnon työpäivän töissä. Kyllä sitä vaan tunsi itsensä aika huonokuntoiseksi. Paperien nitominenkin tuntui jotenkin sydämessä. Pitää  yrittää saada ainakin vähäksi ajaksi, joku kevyemmän mallinen nitoja käyttöön. Minä nimittäin nidon papereita aika paljon päivän mittaan, jos työni on aivan normaali minun työpäivä. Joudun nyt nousemaan ja rykäisemään nitojaani painon avulla, että saan nitojan papereiden lävitse. No onneksi mulla on tuota painoa :) Toinen vaihtoehto on etten teen ko. hommia ollenkaan, vaan keskityn johonkin muuhun työni toimenkuvaan.

2082299.jpg ja joessa paljon vettä.

Pitää katsoa sitten ensi viikolla. Maanantaina on nyt kuitenkin Vaasan päivä, eli pitää paneutua nitoja asiaan keskiviikkona. 

Nyt katsomaan josko Joulupukkia näkyisi, niin ja riisipuurolle.