Olen nyt käynyt töissä 3 kertaa viikossa. Maanantaina olin aivan rättiväsynyt töiden jälkeen. Osaksi ehkä syömisten takia. Tuli syötyä huonosti. Satoi vettä.

Tiistaikin meni pääasiassa levätessä, kävin kyllä suuhygienistillä, pääsin siis eroon hammaskivistä. Isän postit tuli katsottua ja muuta sellaista pientä. Satoi vettä.

2119597.jpg 28.11.2008 pikkujouluruoka

Keskiviikkona oli sitten taas työpäivä. Kävelyä tuli päivän mittaan aika tavalla. Nyt söin aamukahvilla mandariinin, vähän ennen ruokaa korpun. Normaalin lounaan ja iltapäivällä piirakan ja jaksoin koko päivän suhteellisen hyvin. Illalla uskaltauduin vaihtamaan yhteen ikkunaan ikkunaverhot. Sain sen jälkeen sydän oireita. Makailin vähän aikaa ja oloni parani. Keskiviikkona tuli postista ensimmäiset kortit. Satoi vettä.

Torstai vapaa päivä. Olo aika hyvä. Vaihdoin yhteen ikkunaan verhot, eikä tällä kertaa tuntunut juuri miltään. Päivällä kävin värjäyttämässä ripset ja kulmat, sekä teetin kevyen kasvohoidon. Ihoni on niin kuivunut, ehkä kohtauksen liittyy jotenkin kohtaukseen. Sormen kynsiinkin minulle tuli huomattava muutos kohtauksesta. Nyt eroa kynsissä ei huomaa kuin peukaloiden kynsissä. Asioita oli paljon hoidettavana, etten ehtinyt vesijumppaan, enkä ystävääni katsomaankaan, vaikka niin suunnittelin. Soitin ystävälleni terveyskeskukseen. Oli poistettu vettä keuhkoista, mutta yskä jatkuu vielä. Tulehdusarvot edelleen korkeat. Nyt saa pelätä, että hoitoja ei voida aloittaa, kun veriarvot on mitä on. Aamu kirkas, sitten satoi vettä, muuttuen ltapäivällä lumisateeksi.

2119602.jpg Joulupukki 30.11.2008

Tänään perjantaina on sitten taas työpäivä ja vielä olkkarissa pitäisi vaihtaa yhdet verhot, jää ehkä itsenäisyyspäivään.

989321gyey13hzit.gif

Edit.  5.2.2008 klo 21.28, Raskas ja pitkä päivä töissä. Ajattelin pääseväni kotiin jo klo 15, no toisin kävi, kello taisi olla jo 16.30 kun lähdin töistä. Kauppareissun jälkeen kotona noin klo 19. Mieheni oli onneksi paistamassa lihapullia kun pääsin vihdoin kotiin. Työpäivälle kertyi pituutta matkoineen n. 12 h. Se siitä lyhyestä päivästä. Työkiireet eivät tunnu hellittävän vieläkään. Kaksi viikkoa lomaan.

Ikkunaverhon laitto siirtynee todennäköisesti  sunnuntaihin tai tiistaille.