Torstai  19.2.2009 Parin lomapäivän jälkeen oli taas työpäivä.  Harjoittelua tai siis työtähän se tietysti oli asiakirjojen postituksesta asiakkaille. Ensimmäiset otteet lähetettiin ja kirjoittelin rautalanka ohjeet myös muille. Takkusin myös laskun kanssa oman makunsa soppaan toi tämä aika suuri version vaihdos. Lisäksi tapaus oli niitä erikoistapauksia. Lasku oli melko oikea ennen version vaihdosta, mutta nyt eri ohjeiden mukaan joudun tekemään laskun käsin alusta alkaen. Itku

Kävin lääkärissä näyttämässä olkapäätäni ja polveani.  Siellä tuli mieleeni, että minähän kaaduin ruokatunnilla tammikuussa, kun palasimme syömästä. Tein siinä komean spakaatin polvilleni, poliisein katsoessa autosta, kun kaatua moksahdin suojatielle. Ilkeästi vihlaisi vasemmassa polvessa ja vasemmassa olkapäässä.  Työterveyshuollossa kuvattiin polvi ja olkapää. Sain lähetteen kirurgikeskukseen.

Sain töissä uuden jalkatuen.  

Ostin uuden kännyn, vanhan akku alkaa olla loppu ja Simensiinhän tuskin enää saa akkua.  Otin samanlaisen kuin minulla työkännynä vain uudemman version. Oma liittymäni on Elisan ja Elisalta sain tämän uuden puhelimen 6 euron kuukausimaksulla kahdeksi vuodeksi. Samalla liittymän kuukausi hinta aleni 4 euroa. Suoralla kaupalla olisin joutunut pulittamaan 149 €.

Perjantai 20.2.2009 Takkusin blogilistan ja ajatukseni blogin kanssa.  Viikonloppu meni siivotessa ja lepäillessä. Meillä oli lomaa tanhuista.

Sunnuntaina 22.2.2009 jätin Vara-ajatuksia, Doris50 tauolle, kunnes saavat valokuva-albumin ajatukseni puolelle. Ajatuksen.net uusittiin ja se tuntui tosi kivalta, mutta minun kuville siellä ei ole tilaa.

Maanantai 23.2.2009 klo 8.40 minulla olisi ollut verikokeet Seinäjoella laboratoriossa. Lähtö jäi viime tippaan ja kun pääsin ulos, huomasin, että olin jättänyt auton ja talon avaimet sisälle. Ei paljon naurattanut. Uudessa kännykässäni oli vanha Medivireen numero, joten laitoin työkaverini asialle ja sain uuden ajan klo 9.20. Poika oli onneksi kotonaan, pakkolomalla Otsan rypistys. Hän tuli pelastamaan minut ja aukaisi minulle kotiovemme.  Ehdin sopivasti laboratorioon uudelle ajalle ja verikokeet otettiin.  Torikeskuksessa join äkkiä kahvit ja söin hyvän sämpylän. Samalla vetäisin lääkkeet sisuksiini. Käväisin töissä ja 10.45 oli sitten vuorossa olkapään ultraääni, siinä ei näkynyt mitään erikoista.

Tiistai 24.2.2009 Laskiaistiistai. Asunto-osakeyhtiön hallituksen kokous illalla. Kävin katsomassa laskettelurinteen tohinaa. Klo  19 jälkeen jo aika hiljaista.

Keskiviikko 25.2.2009 Lääkärissä. Veriarvot hyvät.  Saan lopettaa sokeritaudin lääkityksen Nauru. Polvessa ainakin kulumaa, tai jotakin muuta. Lähete ortopedille. Lääkärin mielestä käsitellään tapaturmana.

Uusi puhelin takkuaa töissä, Elisa. Katkaisee puhelimen n klo. 11 ja 16. Työkänny toimii moitteettomasti, Sonera. Kotona omanikaan ei katkea.

Töissä ruokatunnin jälkeen unohdin henkilökortin tunnusluvun, enkä sitten päässyt koneelleni. Onneksi naapurihuoneen kaverilla oli kannettava ja kaksi kortin lukijaa. Helsingin apujoukkojen avustuksella sain korttini toimivaksi.

Torstai 26.2.2009 Mieheni sedän vaimo kuoli  91 vuotiaana. Kävimme ostoksilla viikonloppuna avatussa Erätukussa. Ostin sieltä kuntoutukseen teknisen paidan.

Perjantai  27.2.2009 Takkuan kännykän kanssa. Työpaikan kännyn takakansi hajoaa. Saan luvan hankkia sen Sjoelta. Metsästän uutta ruokatunnilla.  Omani takkuaa edelleen. Vaasassa tekevät tapaturma ilmoituksen valtionkonttorille. Polvea särkee ja joka askeleella tuntuu pistävää kipua, myös olkapäässä tuntuu välillä pistävää kipua.

Lauantai 28.2.2009 Kalevalan päivä. Miehen eno ja kummisetä täytti 90 vuotta. Kuulin, että setäni toipuu viikko sitten tehdystä pallolaajennuksesta.

Lisä mausteen viikkoon antoi myös töissä kahviautomaatti ja postituskone. Itse takkusin kellokortin leimausten ja uuden ohjelman kanssa.

Onneksi töissä oli suhteellisen hiljaista, ehkä paikalla oli vain 1/3 työtekijöistä, olihan hiihtoloma. Ruokatunnillakin voi lähteä käymään autolla jossakin, eikä menettänyt autopaikkaa kenellekään. Aamuisinkin oli ihanaa kun ei tarvinnut kiirehtiä töihin, että ehtisi saada autopaikan autolle.

Muistathan Arvonnan tästä pääset sinne

aikaa  3.3. asti.