Torstai 5.2; Mieheni sisaren mies vietiin talvihautaan. Veimme työkaverille 50 –vuotislahjan. Sain uuden hiiren työkoneelle.

 Uusi työhiireni.

Perjantai 6.2; Poika palasi Ranskasta.  Eräällä kentällä oli ollut vähän vaikea laskeutuminen.  Olivat laskeutuneet jopa 2 kahdella pyörällä ja heittelehtien.  Ranskalaisesta ruuasta ja saamattomuudesta hän ei pitänyt. Espanjalaisesta ruuasta taas vastaavasti piti.

 Tuliainen Ranskasta.

Töissä koneilla käyttökatkos. Uudet käyttöjärjestelmät ja ohjelmat otetaan käyttöön maanantaina.

Työviikko oli raskas, osin myös tosi kiireinen.  Olihan meillä urakkaa saada kaikki työt rekisteriin ja postiin ennen käyttökatkosta.

 

Kirsi Jalasti ja Arto Juurakko

Sunnuntai 8.2; Kävin kirjastossa jossa esiintyivät Arto Juurakko vaimonsa kanssa. Arto esitti runojaan kirjoistaan Yhres kaharen – Parisuhteen patolokiaa ja  Rakkauren kipunoota pohojalaasittein - Parisuhteen patolokiaa II. Vaimonsa Kirsi Jalasti lumosi meidät ihanalla laulullaan.

Illalla olin tanhuharjoituksissa.  

Maanantaina 9.2 oli toimipistekokous ja sellainen kiire päivä, kun olin loppu viikon poissa työpaikaltani.  Sain siirrettyä lomani perjantaille, mutta joudun lähtemään jo keskiviikkona Taski –koulutukseen. Ehdin onneksi vähän tutustua uusiin ohjelmiin.

Tiistain 10.2 olin lomalla, kävin fysikaalisessa, lepäilin ja kävin lounaalla pikkuserkun kanssa. 

Keskiviikkona 11.2;  Taski-koulutuksessa Vaasassa. Päivästä muodostui pitkä, ohjelmat ei ainakaan nyt tuntunut mitenkään mahdottomilta. Lähdin ajamaan kohti Vaasaa 6.20. Kahvitus alkoi siellä klo 8.00. Ennen kahvia tein pienen kävelyretken Vaasassa. Koulutus loppui 15.40, jonka jälkeen ajoin isän auton lentokentälle. Työkaverini nappasi minut kentältä 16.30 ja kiersin Seinäjoen kautta kotiin, kiitos pikkuserkku. Kotiin päädyin n. klo 18.00. 

Torstai 12.2; Isä ja ystävä palasivat Kanarialta. Onneksi ei tarvinnut lähteä Vaasaan hakemaan heitä. Hoidin juoksevia asioita. Lepäilin. Tein pienen lenkin.

Perjantai 13.2; Mieheni siskon aviomiehen hautajaiset.  Työkavereilla Seinäjoella Taski-koulutus.

Sukumessut Seinäjoki

Lauantai  14.2; Sukumessut Seinäjoella. Kävin tutustumassa messuihin. Meillä ei ollut siellä nyt omaa osastoa.

Hankintoja messuilta ostokirja ja saamani kirja. Kyläkirja on äidin kotikylän ja minunkin elämäni ensimmäisen kylän kirja. Olin pienenä apuna kirjan toimittajille. Kiitos kirjasta.

Sunnuntaina 15.2. latailin pattereita. Illalla olin tanhuharjoituksissa. Suunnittelimme ohjelmaa mm. synttäreille, vanhusten taloille ja muihin tämän vuoden esiintymisiin. Menin jo masurkkaakin. Vähän siinä hengästyi.  

Alman sali

Maanataina 16.2; Tuli töissä taas pitkä päivä. Opettelin uutta ohjelmaa jo ensimmäisellä työllä. Oli siinä nappulat ja ikkunat vähän hukassa.  Eräs työkaveri vietti viimeisiä työpäiviä, ennen lomaa ja eläkettä. Kävimme yhdessä naisporukalla lounaalla Almassa.

Tämä lyhykäisyydessään näistä kahdesta viikosta.

Pientä sydän tuntemusta ehkä ilmassa, mutta onhan tässä taas ollut tapahtumia. ja vasen olkapää oikuttelee.  Fysikaalisessa asiaa tutkittiin, että taitaa olla kyseessä sama juttu kuin oikeassa joku vuosi sitten, että leikkaus taitaa odottaa nyt sinne puolelle.