Nyt ne on taas pois, lumet meinaan. Eilen aamulla tuli vielä vähän lunta, mutta tänään iltapäivällä aurinko paistoi ja 7 astetta lämmintä.

Eilen oli taasen punnituspäivä painonvartijoissa pudotusta  -0,7 kg / 2 viikkoa. Oma puntari näytti -0,6 kg viikossa, siis se virallinen tiistain punnitus n klo 21. Olin tosi tyytyväinen kyseiseen pudotukseen, sillä vedin iltapäivällä töissä puoli askia salmiakkia. Sitten heräsin, että voi ei, nesteitäkö tässä punnituspäivänä tarvitaan, siis nesteen poistoon.
Kotiin palatessa join taas pullollisen vettä, sitten ananasjogurtti ja porkkanaan poskeen ja taas vettä päälle. Ilmeisesti siten sain nesteitä poistumaan. 

Kokonaispudotus - 3,6 kg, kuudessa viikossa, eli n. 600 gr viikko.  Edellisillä kerroilla mulla ei ole ollut näin hyvää ja tasaista tulosta, ehkä tuo ikäkin tekee oman osansa   ; )

Farkut tuntuu jo vähän lösöiltä.  Jees

Syömä tottumistani sen verran, että olen ottanut

tällaisen päivärytmin ruokailuni kanssa.
Aamulla töihin lähtiessä otan 0.5 vesipullon matkalle mukaan ja juon sen ajaessani. Ei hyvä, ajattelee joku.

Aamukahvilla vähäkalorinen pikkupulla. Lounaalla syön ruokalassa kotoisanlounaan ilman perunaa tai perunalla ruuasta riippuen, hyvällä salaatilla ja kahvilla.  Välipalana otan ehkä appelsiinin. Töistä lähtiessä taas 0,5 vettä pulloon ja paanalle.
Iltasella kotona jogurttia, raejuustoa, appelsiini, porkkanaa, ehkä jotain muuta kivaa, riippuen kuinka paljon pisteitä on jäljellä. Tälläinen ruokailu tuntuu nyt hyvältä, saa nähdä koska kyllästyn tuohon rytmiin. Nälkäisenä aamuna syön kyllä kotona ennen töihin lähtöä, näkkäriä, sulatejuustoa ja jogurttia.

Liikuntalooraan en  tee merkintöjä noista joka päiväisistä, työ ja ruokatunti kävelyistä, kuten ehkä olet ehkä huomannut. Ruokapaikkaan matkaa n. 0.5 km. Töissä kävelyä on rapuissa ja pitkillä käytävillä pitkin päivää.

Tämä viikko meni taas ilman hydroa, lonkan oikuttelun takia ja tänään en taas ehtinyt. Suunnittelin jo pyörälenkille lähtöä keli oli niin houkutteleva, vaan kiirus tuli taas ja auto oli otettava alle.
Sainpa kuitenkin kauniit ripset ja kulmat.