En sitten käynyt tiistaina Painonvartijoissa. Kotipuntarissa kävin ja sehän on tämän blogin virallinen punnitus. On käynyt varsinainen ihme pudotusta 600 gr. Olin varma, että nyt tulisi ensimmäinen plussa viikko vaan ei.

Alotuspainosta  3 kg pois,  PMI 32,9 - > 31,6

Eilinen päivä meni töissä kiireessä. Kännykkä temppuili ja olin kotona vasta joskus 18.30 mais. Kotona puhelin soi ja sain suruviestin, että mieheni kummitäti oli nukkunut pois tiistain vastaisena yönä sairaalassa. Miehenikin saapui puhelun kestäessä. Tänään oli sitten talvihautaan vienti ja mieheni toimi yhtenä kantajista. Taivaalta tuli vettä, räntää ja lunta.
Vainaja 92 vuotias, dementtiaa sairastava ja kipujen vaivaama vanhus, jota miehensä on yksin hoitanut kotona melkein tähän asti. Nyt onneksi miehen enoa helpottaa, kun raskas/rakas hoidettava on poissa.
Tällä kertaa voi vain sanoa, että onneksi hän pääsi täältä pois ja näistä vaivoista eroon.
Meillä täällä on sellainen haikea, surullinen ja tyhjä mieliala hautajaisia odotellessa. Nyt alkaa vaan murehtiminen enosta, joka jäi nyt yksin, lapsettomia kun olivat. Onneksi sisarensa asuu miehensä kanssa samalla paikkakunnalla ja ovat keskenään paljon tekemisissä.

1452377.jpg

PS. Kännykkä temppuilee edelleen. Pitänee kai ostaa uusi.