Saimme kutsun käydä tutustumassa kiinalaiseen kulttuuriin sunnuntaina 15.3. Meitä oli töistä kavereinemme n. 10 ja joitakin  muita lisäksi.

Saimme nähdä kauniita käsitaidonnäytteitä. Tietokoneella pyöri kuvia kiinasta.

Syödäkkin saimme mm. paistettua riisiä. 

Ruoka-aineet yksinkertaisia, tosin ainekset suomalaisia, ei kiinalaisia.

Rypsiöljyä, kananmunaa, keitettyä riisiä, nakkisuikaleita, pakastevihanneksia ja suolaa.

Tuossa purkissa oleva suola oli ainoa kiinalainen valmistusaine ja ainoa mauste tavallisen suolan lisäksi.

Haavini jäi huivi, tiikerilaastaria, syömäpuikkoja, onnenkalat ja kristallirannekoru.

 

Illalla meillä oli sitten taas tanhuharjoitukset, että kulttuuria tuli tälle päivälle runsaasti.