Viikko meni humauksessa. Laihdutusviikkona se oli aika huono. Alkuviikko meni ihan kivasti, mutta perjantai sitten sotki laihdustusviikon. Pesukone oli mennyt rikki jo sunnuntaina. Torstaina kävi korjaaja katsomassa konetta ja totesi että osan pitää tilata tehtaalta. Epäili ettei ehdi saapua perjantaina vaan korjaus siirtynee tälle viikolle. Perjantaina sitten kokosin likapyykin ja reissasin mieheni kotiin pyykin pesuun. (Parhaillaan korjaillaan pojalle ja hänen tyttöystävälleen kodiksi.)Viidennen koneellisen aikana saapui koneenkorjaajalta puhelu "Osa on tullut, tulen heti". No konehan onneksi saatiin kuntoon. Vähän siivousta ja sitten piti jo kiirehtiä messuvalmisteluihin. Siinä sitten vierähti ilta. Poika oli sillä välin palannut Italiasta Suomeen, 2. viikon likapyykki odottaessa pesuhuoneessa.Vielä ehti pestä koneellisen siinä samalla lopetellessa siivousta. Eipä sinä päivänä oikein ehtinyt ajatella ruokaa, vaikka olinkin lomalla.

Lauantaipäivä meni sitten messuilla ja iltajuhlassa. Iltajuhlassa oli tosi hyvät ruuat. Tuli syötyä vähän liiankin kanssa. Päivä taas meni vähän huonommilla syömisillä. Eikä taaskaan kirjanpitoa syömisistä.

Sunnuntai meni messuilla ja messujen purkamisessa. Eikä edelleenkään ruuasta kirjanpitoa.Liikuntaa toki tuli ihan väsymykseen asti. Tanhukin piti jättää väliin.

Maanantai meni kyllä ohjelmalla, mutta hydrobikki jäi väliin. Olin liian väsynyt lähtemään.Töissä olin ollut ihan tööt  , illalla vasta joskus 8 maissa alkoi valoa näkyä aivolohkoissa.
Ruokatunnilla kävin painonvartijoissa aloittamassa laihdutuksen ja saamassa uudet ohjeet laihdutuksen tueksi. Painoa oli paljon enemmän kuin kotona. Oli kai nesteitä viikonlopusta.

Viikon saldo kuitenkin  - 0,4 kg.